You are currently viewing Avocat trafic de droguri
Trafic de droguri

Avocat trafic de droguri

Trafic de droguri
Avocat trafic de droguri 

În cadrul articolului de față vom vorbi cât este de importantă angajarea unui avocat specializat pe infracțiunea numită trafic de droguri. Totodată vom alege să vorbim pe seama infracțiunii de trafic de droguri.

Ce presupune traficul de droguri?

În primul folosirea termenului de trafic de droguri se face de multe ori la modul general și fără a avea în vedere ca această infracțiune presupune o serie de activități ilicite.

Așa cum vom observa din cadrul articolului 2 din cadrul Legii nr. 143 din 2000 se vor sancționa următoarele fapte:

a. Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept.

b.  Introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept.

c. Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

d. Punerea la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unei locuințe sau a unui local ori a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri.

e. Prescrierea drogurilor de mare risc, cu intenție, de către medic, fără ca aceasta să fie necesară din punct de vedere medical.

f. Eliberarea cu intenție de droguri de mare risc, pe baza unei rețete medicale prescrise.

g. Obținerea de droguri de mare risc prin folosirea unei rețete medicale prescrise sau a unei rețete medicale falsificate.

h. Administrarea de droguri de mare risc unei persoane,  în afara condițiilor legale.

i. Furnizarea, în vederea consumului, de inhalanți chimici toxici unui minor.

j. Îndemnul la consumul ilicit de droguri de mare risc, prin orice mijloace.

De ce este necesară colaborarea cu avocat specializat în trafic de droguri?

În primul rând doar un avocat vă poate reprezenta interesele într-un mod profesionist în fața organelor de cercetare penală, instanțelor pe tot parcursul procesului penal.

În al doilea rând după cum se poate observa din lecturarea articolului complexitatea unei astfel de infracțiuni este covârșitoare, necesitând asistență specializată din partea unui avocat penalist.

Tocmai de aceea vă invităm să apelați la serviciile noastre juridice apelând la numărul de telefon de mai jos sau accesând site-ul nostru și trimițându-ne un email în acest sens.

Av. Alexandru Florin – 0743125112, https://avocatpenalist.ro/