CONSULTANȚĂ JURIDICĂ ONLINE
Avocat Penal Online

Alege varianta de colaborare

Light
150 Lei
 • Consultanța telefonică
 • 20 de minute
 • Plată sigură online
 • -
 • -
Pro
500 Lei
 • Consultanță online
 • Zoom/WhatsApp/Skype
 • 40 de minute
 • Plată sigură
 • Analizăm documentele juridice
 • Propunem o soluție juridică
Ultra
De la 900 Lei
 • Consultanță online
 • Zoom/WhatsApp/Skype
 • Plată sigură
 • Analizăm documentele juridice
 • Analiză completă a dosarului de instanță
 • Propunem o soluție juridică

Servicii online

Completează formularul

Completează formularul de mai jos cu toate informațiile necesare.

Efectuezi plata online

Plata va fi efectuată în funcție de pachetul pe care îl dorești.

Obții consultanța online

Vei primi consultanță juridică online din partea avocaților noștri.

Start procedură avocat drept online

Primul pas - Completează formularul de contact cu datele solicitate
Al doilea pas - Efectuează plata conform pachetului ales

Efectuezi plata

Plata poate fi efectuată online prin intermediul unui ordin de plata în contul Cabinetului de Avocat. În urma stabilirii colaborării se va transmite contractul de asistență juridică și factura aferentă pachetului de servicii ales.

business-women-working.jpg
Al treilea pas - Beneficiezi de consultanță juridică online
Beneficiezi de consultanță online

Prin accesarea serviciului avocat penal online vei beneficia de servicii juridice online bazate pe o experiență de peste 13 de ani de activitate pe piața avocaturii. Serviciile vor putea fi accesate onine din fața computerului, telefonului mobil din orice colț al țării sau al țării în care vă aflați.

Avantaje consultanță online

Mobilitate

Vei putea accesa serviciile juridice online oriunde te-ai cu ajutorul unui computer sau telefon mobil.

Flexibilitate

Suntem flexibili oferindu-ți ocazia să alegi mai multe pachete de consultanță online precum și platforma pe care dorești să comunicăm.

Servicii cu tradiție

Vei beneficia de aceleași servicii pe care le-ai putea regăsi la biroul nostru ce au înglobate o experiență practică de peste 13 ani.

Consultanță juridică online

Veți primi consultanță juridică online și veți obține astfel o soluție la speța dumneavoastră.

Întrebări frecvente

Consultanță juridică online

Prin consultanță juridică online înțelegem consultanța primita de către client pe una din platformele de comunicare următoare: Skype, WhatsApp, Zoom.

Pașii necesari

Pentru a putea obține consultanța juridică online în materia dreptului penal va fi necesar să parcurgeți trei pași:

A. Primul pas – va fi necesar să completați formularul din cadrul paginii cu toate datele solicitate.

B. Al doilea pas – va fi necesar să efectuați plata serviciilor juridice online în funcție de pachetul de consultanță juridică ales.

C. Al treilea pas – se va stabili o oră de consultanță juridică la o oră și într-o zi convenabilă atât pentru avocat cât și pentru client. 

Plata onorariului

Plata onorariului se poate face atât prin ordin de plată din aplicația de home bank pe care o dețineți cât și prin depunerea sumei de bani aferentă plații onorariului la contul deschis pe numele Cabinetului de avocat la casieria băncii de care aparțineți.

De asemenea plata onorariului o puteți face și în numerar la sediul biroului nostru din București.

Returnarea onorariului

Onorariul pentru consultanță online nu se returnează în următoarele cazuri:

A. Dacă serviciul de consultanță juridică online a fost prestat de către avocatul desemnat pentru prestarea serviciului menționat anterior.

B. Clientul își retrage comanda în aceeași zi cu 5 ore înainte de ora stabilită pentru prestarea serviciului de consultanță online.

C. Clientul își retrage comanda cu 24 de ore înainte de ora stabilită pentru prestarea serviciului de consultanță online, dacă plata a fost efectuată cu 24 de ore înainte.

D. Clientul își retrage comanda cu 48 de ore înainte de ora stabilită pentru prestarea serviciului de consultanță online, dacă plata a fost efectuată cu 48 de ore înainte.

E. Prețul nu va fi restituit în cazul, în care avocatul va face dovada faptului că s-a documentat pentru a obține un răspuns pentru client.

Onorarea orei de consultanță

Suntem conștienți de faptul că pot să apară situații neprevăzute atât pentru client dar și pentru avocatul desemnat să vă ofere consultanță juridică online.

Tocmai de aceea vă rugăm să ne contactați, în cazul, în care doriți să reprogramăm cât mai repede posibil pentru a vă ajuta cu o nouă programare ce va deservi scopului dumneavoastră de a obține consultanță juridică online. 

Pachetele de consultanță

Pachetul LIGHT – include din partea noastră un apel telefonic de aproximativ 20/30 de minute, în care vi se vor răspunde la diversele întrebări pe care le veți avea în legătură cu speța propriu zisă.

Exemple de întrebări: 

a. Am primit o citație, ce fac mai departe?

b. Puteți să imi spuneți vă rog ce să înțeleg din hotărârea instanței?

c. Cum pot legaliza o hotărâre judecătorească?

Pachetul PRO – include 40 de minute de consultanță juridică online pe una din platformele precum Zoom/WhatsApp/Skype.

Totodată veți beneficia și de studierea documentelor justificative pe care ni le veți transmite scanate pe adresa noastră precum: citații, cereri de chemare în judecată, documente din cadrul dosarului. 

Ulterior studierii acestor documente veți obține consultația juridică online pe care ați solicitat-o.

Pachetul ULTRA – include oferirea unei soluții juridice bazată pe studierea tuturor documentelor speței și a situației de fapt. 

În acest sens vor putea fi studiate documente precum: cereri de chemare în judecată, întâmpinări, contracte, notificări, expertize.

Totodată vor putea fi studiate documentele de la dosarul cauzei, în urma solicitării clientului pentru o mai bună prezentare a situației de fapt.

Pachetul ULTRA va putea fi oferit în urma stabilirii complexității cauzei pe baza documentelor și a volumului de muncă estimat. De asemenea onorariul va fi customizat și propus clientului pe baza aspectelor anterior comunicate.

Garanția consultanței online

În primul rând domnul  Alexandru Florin este avocat cu drept de practică liberă înscris pe Tabloul Avocaților din cadrul Baroului București.

În al doilea rând vă garantăm profesionalismul cu care abordăm fiecare speță în parte, profesia de avocat  având la bază trăsături  precum onestitatea, loialitatea și demnitatea.

În ultimul rând nu ne vom angaja în a oferi consultanță juridică online în cazul, în care nu avem expertiza necesară pentru a face acest lucru.

Informații suplimentare

În cazul, în care nu ați obținut toate informațiile necesare ca urmare a studierii acestei secțiuni vă rugăm sa ne contactați fie prin intermediul adresei de email, fie telefonic pentru a vă lămuri în privința oricărui aspect privind serviciul de consultanță online.