Arii de practică

Materia dreptului penal este o știință, tocmai de aceea o specializare pe această ramură de către avocatul în cauză este esențială pentru rezultate optime. Stabilirea unei strategii de la momentul zero al colaborării, în funcție de persoana în speță este de asemenea importantă.

Stabilirea profilului clientului bazat pe circumstanțele ce pot atenua o eventuală aplicare a pedepsei, situația de fapt, cât și aspectele ce țin de procedura urmată de către organele de cercetare penală pot face diferența între condamnare și achitare.

Mai jos am prezentat câteva arii de practică. Specializări pe care ni le putem însuși atunci când vorbim de o reprezentare și o apărare de efect pentru clientul nostru. Cu toate acestea trebuie să înțelegem că materia ce are la baza infracționalitatea din România este vastă. Tocmai de aceea stabilirea premizelor unei prime ore de consultanță va avea rolul de a clarifica situația clientului.

Stabilirea unei strategii va avea la bază o primă întrevedere cu clientul, iar mai apoi studierea dosarului cauzei va juca un rol extrem de important. Dosarul cauzei va putea indica atât vulnerabilitățile cât și punctele forte, de care ne vom putea folosi în creionarea unei apărări eficiente.

Obiectivul nostru este acela de a oferi servicii juridice calitative, premium bazate pe specializare și de a ne ajuta clientul în obținerea unei soluții favorabile în concordanță cu așteptările sale.

Infracțiuni contra persoanei

Infracțiuni contra persoanei

Infracțiuni prevăzute la articolele 188 - 227 Cod penal.

Infracțiuni contra siguranței publice
Infracțiuni contra siguranței publice

Infracțiuni prevăzute la articolele 329 - 366 Cod penal.

Infracțiuni de corupție și de serviciu

Infracțiuni de corupție și de serviciu

Infracțiuni prevăzute la articolele 289 - 309 Cod penal.

Infracțiuni contra patrimoniului
Infracțiuni contra patrimoniului

Infracțiuni prevăzute la articolele 228 - 256 Cod penal.

Infracțiuni care aduc atingere unor relații privind conviețuirea socială

Infracțiuni care aduc atingere unor relații privind conviețuirea socială

Infracțiuni prevăzute la articolele 367 - 384 Cod penal.

Trafic de droguri
Trafic de droguri

Infracțiuni prevăzute de Legea 143/2000.

În cazul, în care nu regăsiți pe site-ul nostru de prezentare detaliile speței cu care vă confruntați, puteți să ne contactați pentru a afla dacă avem competența pentru a vă reprezenta interesele.