Membru al baroului bucurești din 2009

Avocat penal

Doresc o Programare!

Completați datele de mai jos:

Avocat penal

De ce avocat penal?

Sectiunea avocat penal a fost realizata tocmai pentru a permite clientului sa aiba acces la intreaga paleta de servicii avocatiale din materia dreptului penal. Tocmai de aceea noi punem la dispozitie clientului un set larg de servicii si variante de reprezentare in materia dreptului penal. Avocat penal este un titlu generic si o sectiune distincta din cadrul site-ului nostru de prezentare menita sa prezinte serviciile pe care noi le putem presta pentru clientul nostru.

De ce avocat specializat in drept penal?

Pentru a avea o sansa intr-un duel in materia dreptului penal in mod cert este nevoie de un avocat specializat in materia dreptului penal. In primul rand vorbim de o scena care nu este de cele mai multe ori una echitabila pentru partile procesuale. In al doilea rand vorbim de faptul ca legea este interpretata si aplicata in mod necorespunzator uneori.

Procesul penal comporta mai multe faze procesuale incepand cu urmarirea penala si terminand cu faza de executare a pedepsei. In total existand patru faze procesuale, clientul va avea nevoie de reprezentare din partea unui avocat specializat in drept penal in oricare din acestea. Lipsa unui avocat specializat in drept penal va atrage in mod cert consecinte negative in ceea ce il priveste pe clientul care a ales calea pasivitatii, calea de a nu isi angaja un avocat.

Domnul Avocat Alexandru Florin este membru in cadrul Baroului Bucuresti si este avocat specializat in materia dreptului penal. Totodata dansul isi desfasoara activitatea in cadrul propriului sau cabinet de avocatura intitulat Alexandru Florin – Cabinet de Avocat. 

In concluzie va stam la dispozitie cu servicii specializate de reprezentare in materia dreptului penal.

Cu ce vă putem ajuta?

Am gândit secțiunea avocat trafic de droguri din cadrul site-ului avocatpenalist.ro de așa manieră să putem cuprinde toată gama de servicii juridice aferentă fiecărei etape procesuale în care vă aflați și anume:

URMĂRIRE PENALĂ

Asistență și reprezentare a suspectului, martorului sau a inculpatului la audieri, percheziții, cercetare lla fața locului. Redactarea de documente juridice precum cereri, memorii, petiții sau plângeri.

CAMERĂ PRELIMINARĂ

Reprezentarea clientului în faza de cameră preliminară prin redactarea de excepții, verificarea competenței instanței, legalitatea actelor de urmărire penală, verificarea regularitășii rechizitoriului.

jUDECATĂ

Reprezentarea clientului în fața instanței de judecată și propunerea celei mai bune strategii în vederea obținerii unui rezultat favorabil prin asigurarea unei apărări de efect.

CALE DE ATAC

Asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată pentru susținerea apelului precum și a căilor extraordinare de atac. Redactarea și susținerea concluziilor scrise, formularea de excepții.

MĂSURI PREVENTIVE

Formularea și susținerea contestațiilor împotriva măsurilor preventive prevăzute de lege: reținere, control judiciar, control judiciar pe cauțiune, arest la domiciliu, arest preventiv, 

eXECUTAREA PEDEPSEI

Reprezentarea clientului în faza de executare a pedepsei în vederea amânării, întreruperii sau contestarea aplicării acesteia.

Servicii & Beneficii
Beneficii

Mai jos vă prezentăm câteva din beneficiile pe care le veți avea dacă veți apela la serviciile noastre.

Comunicam online

Vom păstra legătura atât online cât și la biroul nostru putând astfel să beneficiați de confidențialitatea relației avocat client.

Onorarii corecte

În urma evaluării stadiului procesual precum și a complexității speței vom propune în mod transparent un onorariu corect.

Suntem poligloti

Suntem vorbitori de limbă engleză cât și franceză. Prin urmare le stăm la dispoziție și clienților străini.

Ne putem deplasa

Ne vom deplasa oriunde în România, în funcție de instanța competenta care va judeca speța clientului nostru.

întrebări frecvente
Aveți unele întrebări?

Vom răspunde pe scurt la unele întrebări pe care s-ar putea să le aveți. Pentru orice alte întrebări nu ezitați să ne contactați.